QINGDAO LANDPOWER MACHINERY CO., LTD.

Empresa líder especialitzada en el subministrament de peces de recanvi de camions de la Xina

Casa > Coneixement > Contingut
Tècnica de manteniment del xassís de camions petits
- Jun 02, 2018 -

1, sistema de rotació: seleccioneu oli suau

En general, cal ajustar la transmissió i estàtica, la calefacció i l'enduriment del rodament. Una vegada que l'ajustament no sigui adequat, és possible que l'embragatge es deslliuri, cosa que provoca que es crema el foc per gravar el disc. Per tant, és molt important triar oli suau. Un bon oli suau reduirà la pèrdua i el consum de combustible dels camions.

2, sistema de fre: garanteix la sensibilitat

La funció de les habilitats de frenada afecta directament les habilitats del camió, la fiabilitat de l'operació i la seguretat de conducció. La funció de frenada dels camions és generalment una garantia important per a una conducció segura. Si el camió està fora d'ordre, el sistema de fre ha de ser verificat tan aviat com sigui possible. En general, les peces del fre no es ajusten ni es desgasten massa, cosa que farà que la sensibilitat del fre de la camioneta es redueixi, i el coixinet de fre desmotllat s'ha de reemplaçar a temps. Abans de sortir del cotxe, podeu provar la condició sensible dels frens per assegurar-vos que podeu viatjar després del normal.

3, sistema de marxa: pneumàtics de curat

El pneumàtic afecta la funció mòbil del camió. La fricció entre el pneumàtic i el terra no es pot evitar durant el rodatge, i el pneumàtic s'està desgastant. Els propietaris d'automòbils suggereixen que comproven regularment l'estanquitat del pneumàtic al taller de reparació professional i realitzen els ajustos i vistes adequats per mantenir el pneumàtic en les seves millors condicions.

En resum, el manteniment del xassís del camió hauria de començar amb els tres aspectes del sistema de rotació, el sistema de frenada i el sistema de desplaçament. Si es produeixen alguns problemes, el camió no pot complir amb les expectatives dels propietaris. Més informació, benvinguda a centrar-se en la botiga de camions - plataforma de gestió professional de camions pesats ERP!